DOBRO DOSLI NA KALESIJAX
Monday, 2024-05-06, 9:04 PM

Get your own Chat Box! Go Large!
Site menu
Login form
RAZNO - NAJBOLJE
NE PROPUSTI
SEXY
VIDEO
POZNATI
Main » 2011 » September » 26 » Lepa Brena se raskrečila!!!
10:06 PM
Lepa Brena se raskrečila!!!

Izgleda da je Lepa Brena ozbiljno shvatila pripreme za dugo planirani koncert u „Beogradskoj areni", pa svaki trenutak koristi kako bi svoje telo dovela u top formu.

Folk pevačica održala čas joge voditeljki

U želji da pokaže u kakvoj je kondiciji, legendarna pevačica je uzela „pod svoje" voditeljku Jelenu Bačić-Alimpić. Nakon popijene kafe i partije trača, drugarice su odlučile da se malo zabave u igri zvanoj „koja je razgibanija?", pa je tako krenulo nadmetanje. Poznato je da Brena voli zdrav život i da trenira jogu, pa je pred svedocima demonstrirala da je u odličnoj kondiciji. U želji da saznamo o čemu se ovde tačno radilo i ko je zapravo bio bolji, kontaktirali smo sa Jelenom Bačić-Alimpić.
- Dok sam ugovarala gostovanje sa Lepom Brenom za svoju emisiju „Dobro veče, Srbijo", ona me je izazvala na crtu. Opšte je poznato da Brena ima odličnu kondiciju, ali ni ja se ne dam. Ovo nadmetanje u raznoraznim vežbama smo snimili, a ko je bio bolji, gledaoci će moći da vide u mojoj emisiji koja će se emitovati 13. oktobra – rekla je voditeljka za naš list.
Do komentara Lepe Brene nismo uspeli da dođemo.

Dragana: Brenu nisam mogla da odbijem!

Da je Lepa Brena „glavni krivac" za njen veliki povratak na scenu „Granda" i Televiziju „Pink" potvrdila je za „Alo!" i sama Dragana Mirković, rekavši da je njena odluka donesena isključivo zbog prijateljstva s vlasnicom produkcijske kuće. – Poziv da učestvujem u prvoj emisiji novog serijala „Zvezda Granda" sam dobila od Brene, koja je moja dugogodišnja koleginica, i taj poziv zaista nisam mogla da odbijem. Njoj retko umem da kažem ne – uz osmeh je prokomentarisala legendarna pevačica i dodala da je to najmanje što je mogla da učini za svoju prijateljicu.

- Ona je mene ispoštovala na mojoj televiziji više puta, tako da je ovo najmanje što sam ja mogla da učinim za nju! Podržavam nju i njene saradnike, tako da mi je drago što ću na neki način učestvovati u njihovom velikom projektu – rekla je Dragana i prokomentarisala dugogodišnje odsustvo sa ružičaste televizije.
- Činjenica je da se dugo nisam pojavljivala na Televiziji „Pink" jer sam znala da tamo nisam dobrodošla. Međutim, ovo je neka druga priča. Brena je pokazala da je na mojoj strani i nadam se da će ona još mnogo puta gostovati na mojoj televiziji DM SAT, kao i ja u njenim emisijama – završila je Mirkovićeva.

Views: 1010 | Added by: mak | Tags: LEPA BRENA | Rating: 0.0/0
Učitava se...
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
SEXY RADIO
ČUDNO
LJUDI
COOL
BIZARNO
SPORT
MUZIKA
FACEBOOK STRANICA
TAGOVI
kalesija ljiljani mp3 sexy cure ljepota ekskluzivno DJEVOJKA DANA PRAVI MUSKARAC slika Kim Kim Kardashian lijepo foto manipulacije Pad prevara FOTOGRAFIJA meksikanke bkini misice Cure bosanka model ljubav ljubavni ugriz medicinska sestra Bikini kupaći kostimi bizarno video dzeko FUDBAL MANCESTER CITY korupcija mito novac policajac policija kupanje kucni video prostitucija potjernica foto edukacija muškarci smiješno nogomet HADZIFEJZOVIĆ LAGUMDZIJA PEĆANIN slike fotografije Sex grudi Lucy Pinder bosanski film film jasmin duraković knjiga melda turkinja KALESIJANER NARODNA Estrada HARIS DZINOVIĆ BOSANKA IRMA RUKAVINA MANEKENKA Josephine karneval smijesno djevojke boks ljepotice BOSANKE AMELA ELMA Adele sexy fotke golišave dupe guza j. lo Nives Celzijus akterica sexa Elizabeta Mitic FUDBALERI golisave cure humor djevojke facebook djevojke ljeto sexy LEPA BRENA facebook cure striptiz ideja prosjak kolarov man city devojke cure HOT blizankinje sexy radio chat
Copyright MyCorp © 2024 Free website builderuCoz